top of page

Iniciat en la música desde petit, després de quatre a l'Escolania de Montserrat i dels estudis de grau mitjà a l'Escola Municipal de Música d'Igualada va cursar els estudis de Superior de Cant Clàssic a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb els professors Francesc Garrigosa i Mireia Pintó.

Al 2011 finalitzà el Master d'òpera a la Hochschule für Musik und Tanzt Köln amb el Professor Josef Protschka.

La seva principal dedicació és el cant però paralel.lament també va realitzar estudis de composició amb la professora Concepció Ramió i d'instrumentació amb Albert Guinovart.

Les seves obres abarquen diferents estils i tot tipus de formacions. Des d'obres per a instrument solista, obres per a grup de cambra, per a orquestra, per a cor, orgue, cobla i també per a intruments tradicionals.

Nombroses formacions com el Cor de Cambra Francesc Valls, Orfeó Català, Cor de cambra Anton Bruckner, Cobla Principal de la Bisbal, Cobla principal del Llobregat, Cobla Montgrins, Ensemble Clásica, Grup vocal Quatuor vocum, Cor de noies del Palau de la Música Catalana, Coro Amadeus, Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia, Orquestra Joves Músics del Vallès, Coral Carmina o Cor de Noies Exaudio, entre d'altres han interpretat les seves obres. 

Entre els diferents estils que abarca la seva composició trobem música per a formació de cambra, orquestra i cors de nivell professional i també obres amb una vessant més pedagògica adreçades a estudiants. També per a contes infantils en el recull Sopa de contes i també una cantata per a cor i orquestra en contra de la proliferació dels nens soldat titulada Àngel perdut.

Ha rebut nombrosos reconeixements en concursos arreu del territori estatal que constaten la bona projecció de la seva obra i el futur prometedor del jove compositor.

Carles (45).jpg
bottom of page